Betaling

Om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, beschikken we over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Als je je bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben, dan raden we je aan om met iDEAL of PayPal te betalen. Wanneer je met een van deze betalingsmethoden een betaling afrondt, krijgen wij hier direct een melding van en kunnen we direct aan de slag met je het klaarmaken van je bestelling.

iDEAL

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode bij 123CBD.nl. iDeal is in feite een automatische bankoverschrijving. Betalingen via iDeal verlopen direct, dus wij kunnen meteen zien of de betaling goed is binnengekomen. Vervolgens kunnen we direct aan de slag met het klaarmaken van je bestelling zodat je je pakketje op tijd in huis hebt. Lees hier meer over verzenden.

PayPal

Betalen via PayPal is een alternatieve manier van betalen op onze website. Ook bij deze methode verloopt de betaling direct. We kunnen meteen zien of een betaling goed is doorgekomen. Samen met iDeal is dit de snelste manier van betalen, en dus ook de snelste manier om je bestelling in huis te hebben.

 

Vooraf overmaken

Als je je bestelling graag zelf wil overmaken, dan hebben we daar ook een optie voor. Kies voor de optie ‘vooraf overmaken’ in het betaalscherm en klik vervolgens op ‘bestelling plaatsen’. In het volgende scherm krijg je de bankgegevens van 123CBD te zien waarnaar je het bedrag van je bestelling kunt overmaken. Het handmatig betalen van je bestelling kan langer duren, omdat deze manier van betalen niet direct verloopt. Doorgaans duurt het 1-2 werkdagen voordat wij de betaling binnen hebben. Zodra de betaling bij ons binnen is gaan wij direct aan de slag om je pakketje klaar te maken voor verzending. Als je je bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt, kies dan voor een van de andere betaalmethodes.

Heb je de bankgegevens gemist? Maak het openstaande bedrag van je bestelling over op:

123CBD
NL98RBRB0940603195